Mogelijkheden tot sponsoring

Stichting Weids Bloemendaal is hard op weg om een ANBI status te verkrijgen.
Deze status zorgt ervoor dat u u giften tot een bepaalde hoogte kan aftrekken van de belasting.
Lees meer hier over op de website van de belastingdienst

Sponsorpaketten voor uw bedrijf

Als u de stichting Weidsbloemendaal sponsort of een bepaalt object in de polder zoals een trekvlot, pad of brug dan kunnen we voor u bedrijf en medewerkers rondleidingen organiseren. Er zijn een aantal vaste dagen dat wij dit doen voor onze sponsors. Informeer naar de mogelijkheden.

Sponseren trekvlot

Het trekvlot is een speelse manier om van oever tot oever te komen – een afwisseling op uw wandeling door onze polder en voor de kinderen een leuke belevenis! Dit trekvlot komt in plaats van het huidige oude bruggetje.
Vanzelfsprekend is elke bijdrage welkom;   als u 250 euro (of meer) bijdraagt, krijgt u hiervoor zelfs een naamsvermelding op het  vlot of op de oevers bij het vlot.
Meldt u zich voor een donatie  bij onze penningmeester

Bankgegevens

Rabobank Gouwestreek